Компанія "КАМОЦЦІ" і ВСП "Київський фаховий коледж комп'ютерних технологій та економіки НАУ" продовжують успішну науково-навчальну співпрацю з підготовки фахівців інженерно-технічного напрямку

Теги
Важлива інформація

20 листопада 2023

КАМОЦЦІ

Довготривале партнерство з Київським фаховим коледжем комп'ютерних технологій та економіки НАУ започатковане з 2018 року, і підкріплено постійним розвитком профорієнтаційної співпраці - навчальні семінари та практична фахова підготовка студентів на виробничо-логістичному комплексі КАМОЦЦІ.

 

"КАМОЦЦІ" приєдналися до інформаційно-виховного заходу "Тиждень комісії спеціальностей 133 Галузеве машинобудування і 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології", який проходив з 13 по 17 листопада. Метою заходу було підвищення навчальної мотивації та сприяння професійному розвитку здобувачів освіти. Було представлено 5 конкурсів на різну тематику:


- Конкурс з комп’ютерної графіки «Краща 2D графіка».
- Конкурс «Охорона праці – захист здоров’я і життя на робочому місці».
- Конкурс «Краща презентація навчального уроку».
- Конкурс «Кращий за професією - слюсар».
- Конкурс «Краща пропозиція по розробці верстатного пристосування».


Студенти продемонстрували високі досягнення в форматі конкурсів, підтверджуючи свою інженерно-технічну кваліфікацію та творчий підхід до вирішення завдань. Все це свідчить не тільки про талани студентів, а й про високий рівень освіти та підготовки, яку отримують молоді фахівці у коледжі. 
Компанія висловлює впевненість, що це лише початок великого шляху у світі професійного зростання майбутніх фахівців української промисловості.

Під час відвідування коледжу представниками компанії - Олександром (начальник відділу Технічної підтримки) та Анною (представник Навчального центру), були передані нагороди, обговорені майбутні плани щодо співпраці та нові творчі проєкти.

 

Компанія "КАМОЦЦІ" опікується підтримкою науково-навчальних закладів України з метою обміну досвідом та розвитком актуальних професійних проєктів з інженерно-технічної підготовки молоді. 

 

Віримо, що об'єднання виробничо-логістичних компаній та закладів освіти в Україні є підґрунтям для створення неймовірних ініціатив, які сприятимуть навчанню та розвитку молодого покоління.