Клапани Камоцці для роботи з киснем (Серії VIP, J4-J6, JE4)

Теги
Camozzi Automation
Новинка

6 серпня 2021

кисневі клапани

Події останніх років в Україні та світі акцентували увагу багатьох машинобудівних компаній на потребі в обладнанні для роботи з киснем. Данне обладнання  вимагає особливих технічних рішень та індивідуальних підходів до їх вирішення.

 

кисневі клапани

 

Для забезпечення потреб данного направлення на базі виробничого комплексу КАМОЦЦІ створено "чисту кімнату" для виготовлення запірної арматури в кисневому виконанні. Основними запірними елементами для використання з киснем є сідельні клапани серія J4G, JE4G (DN10 - DN50) в нержавіючому корпусі, клапани відсічні серія VNC в латунному корпусі, а також заслінки дискові серія DG376 для великих розмірів. При збірці кисневих клапанів використовується спеціальне мастило сертифіковане для роботи з киснем.

 

кисневі клапани кисневі клапани

 

На даний момент комплектуючі частини КАМОЦЦІ приймають участь в створенні кисню для багатьох підприємств і лікарень України.

 

Додаткова інформація:

 

 

 

 

За більш детальною інформацією звертайтесь до наших менеджерів.

 

https://www.camozzi.ua/contacts

.

.

.

.

#Camozzi #Camozziautomation #automatisation #CamozziUkraine #CamozziKyiv #CamozziDnipro #CamozziKharkiv #CamozziLviv #CamozziTernopil #CamozziZaporizhzhia #CamozziOdessa #Camozzipneumatic #pneumatic #pneumaticactuator #pneumatic #air #preparation #camozziукраина #камоцципневматика #камоцци #камоцці #камоцціукраїна #пневматика #цилиндркупить #фитинги #распределители #фильтр #camozziхарьков #camozziкиев #camozziтернополь #camozziодесса #camozziднепр #camozziльвов #camozziзапорожье #camozziua #кисневіклапани