Навчальний центр КАМОЦЦІ працює!

Теги
Camozzi Automation

20 травня 2022

Навчальний центр КАМОЦЦІ

Шановні Клієнти!

Ми раді Вам повідомити чудову новину! НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР КАМОЦЦІ ПРОДОВЖУЄ СВОЮ РОБОТУ В АКТИВНОМУ РЕЖИМІ ОЧНИХ СЕМІНАРІВ ТА ВЕБІНАРІВ!

Запрошуємо Вас на наші тренінги, які грунтуються на практичній спрямованості та розраховані на фахівців промислових підприємств. У процесі навчання слухачі глибоко вивчають питання, пов'язані із проектуванням, функціонуванням, налагодженням і обслуговуванням систем промислового обладнання, які побудовані на системах пневмоавтоматики.

На сьогоднішній день запрошуємо на навчальні програми СЕМІНАРІВ (проходять безпосередньо в Навчальному центрі):

1) "ПНЕВМАТИЧНІ ПРИВОДИ ТА ЗАСОБИ АВТОМАТИЗАЦІЇ"

2) "ЕЛЕКТРОПНЕВМАТИЧНІ ЗАСОБИ АВТОМАТИЗАЦІЇ"

3) "СУЧАСНА ПНЕВМОАВТОМАТИКА ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ"

Також пропонуємо дистанційні навчальні курси - ВЕБІНАРИ (онлайн за допомогою Zoom):

1) "ЗАГАЛЬНІ ПРИНЦИПИ ПОБУДОВИ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ ПНЕВМАТИЧНИХ СИСТЕМ"

2) "ОСНОВИ ЕЛЕКТРОПНЕВМАТИКИ ТА ПРОЕКТУВАННЯ СИСТЕМ КЕРУВАННЯ"

Розклад та форма реєстрації, а також інші корисні ресурси знаходяться у вкладці "Науково-навчальний центр" на нашому сайті.

За більш детальною інформацією звертайтесь до методиста Навчального центру - Анна, +38 050 362 37 52, didactic@camozzi.ua

.

.

.

https://camozzi.ua/naukovo_navchalniy_centr

.

#Camozziautomation #automatisation #CamozziUkraine #CamozziKyiv #CamozziDnipro #CamozziKharkiv #CamozziLviv #CamozziTernopil #CamozziZaporizhzhia #CamozziOdessa #Camozzipneumatic #pneumatic #pneumaticactuator #pneumatictools #pneumatic #air #preparation #forwardpneumaticcomponentsairpreparation #камоцципневматика #пневмоцилиндрcamozzi #камоцци #камоцці #камоцціукраїна #пневматичнийциліндр #пневматика #начання #training #traineecentre #camozziua