ВІДКРИТО ГОЛОСУВАННЯ ЗА Гігантський телескоп Магеллана - Відкритий конкурс "Makers Madness" в штаті Іллінойс

22 лютого 2021

Гігантський телескоп Магеллана

Гігантський телескоп Магеллана: його структуру створила компанія Camozzi Group - Ingersoll Machine Tools.

Ingersoll Machine Tools випустила величезну 1300-тонну точну сталеву оптичну опорну конструкцію першого гігантського телескопа нового покоління Magellan від корпорації GMTO. Завдяки високодосконалій гідростатичній технології Camozzi Group, конструкція телескопа має можливість рухатися без тертя.

Новий телескоп матиме роздільну здатність у десять разів більшу, ніж провідні світові телескопи сьогодення. Це результат співпраці 12 провідних світових університетів та наукових інститутів, і планується ввести його в експлуатацію в 2029 році після його будівництва в Чилійській пустелі.

Це значно покращить наші знання та розуміння Всесвіту завдяки вивченню планет поза Сонячною системою у пошуках ознак життя та вивченню чорних дір та темної енергії.

 

Голосування відбувається на веб-сайті www.makersmadnessil.com, де можливо вибрати, які продукти повинні пройти до Топ-16. Голосування за цей тур відбуватиметься до 23:59:00 28 лютого, а виборці можуть голосувати до п'яти разів на день! Посилання на Гігантський телескоп Магеллана

vote_now_camozzi

 

 

#Camozzi #Camozziautomation #automatisation #CamozziUkraine #CamozziKyiv

 #CamozziDnipro #CamozziKharkiv #CamozziLviv

#CamozziTernopil #CamozziZaporizhzhia  #CamozziOdessa #Camozzipneumatic 

#ingersollmachinetools #camozzimachinetools 

#EnhancingFuturesTogether #MakersMadnessIL #GMTO