СЕРІЯ OF / OPEN FRAME РЕГУЛЯТОР ВИТРАТ / ТИСКУ / ПОЛОЖЕННЯ ОБ'ЄКТА

Теги
Camozzi Automation
Новинка

22 квітня 2021

РЕГУЛЯТОРЫ СЕРИИ OF 2

Нова серія OF являє собою сімейство пристроїв, що дозволяють забезпечити регулювання витрат, тиску і положення об'єкта в замкнутому контурі відповідно до сигналу керування і показників з датчиків фізичних величин. Архітектура системи дозволяє забезпечити рішення, готове до застосування в індустрії 4.0. Система складається з двох модулів: ведучого і веденого. Ведучий модуль може застосовуватися окремо або в комбінації з відомими для вирішення специфічного завдання клієнта.

 

Базові функції системи OF

 

Регулювання витрат із застосуванням датчиків тиску

  • Застосування одного ведучого модуля дозволяє створити систему регулювання витрат в замкнутому контурі, що має структуру 2/2.
  • Застосування системи «ведучий-ведений» дозволяє створити систему регулювання витрат в замкнутому контурі, але тепер має структуру 3/3.

Регулювання тиску із застосуванням датчика тиску

  • Застосування структури «ведучий-ведений» дозволяє створити систему регулювання тиску в замкнутому контурі, що має структуру 3/3.

Регулювання положення пневматичних циліндрів

  • Застосування структури «ведучий-ведений» разом з датчиком положення дозволяє створити систему регулювання положення керованного об'єкта, що переміщується пневматичним циліндром.

 

Системний підхід

 

Всі модулі можуть з'єднуватися один з одним за допомогою спеціальних інтегрованих електричних роз'ємів і взаємодіяти по шині CANopen.

 

SERIES OF

 

Застосування


Серія OF налаштовується під індивідуальні вимоги клієнта для забезпечення максимальної ефективності при введенні в експлуатацію і, надалі, в застосуванні. Ведучий і ведені модулі компонуються разом в єдину конструкцію, стикуються електрично і обмінюються даними через промисловий протокол CANopen. Типовими застосуваннями для серії OF є завдання змішування газів, керування тиском в пілотних порожнинах і камерах циліндрів, а також позиціонування і контурне керування пневмоциліндрами.

 

застосування OF

 

 

За більш детальною інформацією звертайтесь до наших менеджерів.

 

https://www.camozzi.ua/contacts

 

#Camozzi #Camozziautomation #automatisation #CamozziUkraine #CamozziKyiv #CamozziDnipro

#CamozziKharkiv #CamozziLviv #CamozziTernopil #CamozziZaporizhzhia

#CamozziOdessa #Camozzipneumatic #newproduct