Серія 7000 Fluidics з технополімеру для водяного охолодження

Теги
Новинка

18 березня 2021

Series 7000Fluidics

     Цангові фітинги Серії 7000 Fluidics забезпечують ламінарне проходження рідин в системах охолодження. Системи рідинного охолодження вважаються кращими, ніж повітряного, з точки зору ефективності, компактності та рівня шуму в широкому діапазоні застосувань, від комп’ютерних серверів до промислового обладнання.
     Асортимент Серії 7000 Fluidics був розроблений за допомогою спеціального технополімеру на основі відновлюваної сировини, що дозволяє компоненту протистояти поглинанню води, перепадам температур та охолоджуючим рідинам. Матеріал запобігає деформації розмірів при контакті з різними рідинами і не руйнується роками.

 

     Розширені характеристики фіксації роблять Серію 7000 Fluidics прекрасною альтернативою традиційним фітингам, гарантуючи повну герметичність по всій поверхні трубки. Це підвищує високу надійність та стійкість до багаторазових з’єднань та роз’єднань трубки. Надійне підключення, компактні розміри та легкий монтаж в обмеженому просторі - лише деякі особливості, які роблять ці нові фітинги інноваційним рішенням для широкого спектру систем охолодження.

 

СЕРІЯ 7000 FLUIDICS ДЛЯ КОМП'ЮТЕРНОГО ТА ЕЛЕКТРОННОГО ОХОЛОДЖЕННЯ
Висока надійність і стійкість до рідин

 

     Системи рідинного охолодження в електронних системах, центрах обробки даних та джерелах живлення для комп’ютерів вимагають надійних та стабільних компонентів, щоб забезпечити захист обладнання від перегріву та підтримку цілісності даних. Компактні розміри та стійкість до корозії та зносу роблять Серію 7000 Fluidics надійним рішенням, придатним для роботи в системах охолодження серверів та електронних компонентів.

 

Застосування:

  • Стійки для центрів обробки даних
  • Водяне охолодження для серверів
  • Процесорні пластини для охолодження
  • Рідкі пластини охолодження
  • Накопичувач енергії - блок живлення
  • Накопичувач енергії - стелажі для батарей

 

ind mach_0.jpg

 

СЕРІЯ 7000 FLUIDICS ДЛЯ ОХОЛОДЖЕННЯ ПРОМИСЛОВОГО ОБЛАДНАННЯ
Висока стійкість до різних рідин

 

     Лазерні системи, схеми для лиття пластмас та зварювальне обладнання вимагають точного термічного контролю робочого інструменту та / або заготовки з метою максимізації продуктивності. Серія 7000 Fluidics розроблена з інноваційним технополімером, який не піддається корозії та не поглинає охолоджувальну рідину, та підтримує високу механічну міцність навіть при високих температурах. Швидкороз'ємне з'єднання дозволяє легко з'єднувати і роз'єднувати трубки, скорочуючи час налаштування та обслуговування, забезпечуючи надійне з'єднання навіть за складних умов експлуатації промислових машин.

 

Застосування:

  • Енергія: паливні елементи, акумулятори, накопичувач енергії
  • Лазери та зварювання: лазерні головки та генератори, зварювальні кліщі, охолоджувачі
  • Лиття пластиків під тиском: форми, охолоджувачі

 

data2_0.jpg

 

#Camozzi #Camozziautomation #automatization #CamozziUkraine #CamozziKyiv #CamozziDnipro

 #CamozziKharkiv #CamozziLviv #CamozziTernopil #CamozziZaporizhzhia

 #CamozziOdessa #Camozzipneumatic #newproduct